17e Fietsen Verzamel Beurs op

zondag 19 APRIL 2020

in BERLICUM GEANNULEERD!

De beurs voor antieke- en klassieke fietsen en fietsen met hulpmotor van vóór 1970

// Bezoekers info // Deelnemers info //

Update 24 maart 2020

Zoals eerder aangekondigd hielden we een slag om de arm wat betreft het wel of niet doorgaan van de beurs op 19 april 2020. Bij deze de mededeling dat de beurs niet doorgaat. De volgende beurs hopen we de 2e zondag van oktober, 11 oktober te kunnen houden. Tot oktober.

17e beurs op 19 APRIL 2020 in Berlicum!

De najaarsbeurs vindt plaats op 19 april 2020. De 17e keer alweer.

Op dezelfde wijze als de 2 laatste keren gaan we door. Direct verkopen uit de auto, ofwel de auto mee naar binnen en je spullen uitstallen voor de auto. Als de hallen volgeboekt zijn bekijken we nu of er een stukje openluchtverkoop mogelijk is. Is de beurs vol, dan is dit voor u wellicht een optie.

Klik hier voor deelname aan de beurs. Klik Hier!

Fietsenveiling

Tijdens de beurs kunnen we ruimte maken voor een fietsenveiling mits er voldoende aanbod is. We houden alléén een veiling als het aanbod zodanig groot is dat dit het opzetten van een veiling rechtvaardigt.

Heeft u een verzameling waarvan u afscheid wilt of misschien moet nemen? Op dit moment is er nog geen aanbod voor een veiling.

Heeft u bijzondere fietsen of fiets gerelateerde zaken die u graag wilt laten veilen, neem dan contact met ons op via 06-12228671.

Ook kunt u uw materiaal in consignatie aanbieden. Wij verkopen dan uw aanbod via onze website.

Fietsenbeurs opstelling

De inrichting zoals op veel buitenbeurzen de gewoonte is. De verkopers bieden zo uit de auto hun waar aan. Hiermee maken we het gemakkelijk voor de deelnemers en voor ons. Geen tafels van de organisatie maar zelf zorgen voor displaytafels.

Deze wijze van verkoop wordt CARBOOTSALE genoemd.

 

Het neemt meer ruimte in per deelnemer. Daarom gaan we van de twee beschikbare hallen gebruik maken. Een vaste plek kunnen we dus niet meer geven, wel meer gemak voor de deelnemers.

Heeft u één of enkele fietsen te koop?

Ook voor één of enkele fietsen bent u welkom om ze hier op de beurs aan te bieden. Voor € 2,- staat uw fiets in de 'schijnwerpers' en dus in beeld voor de bezoekende liefhebbers! U kunt de fiets vanaf 09.00 uur via de kassa mee naar binnen neemt en rekent af aan de kassa. Wij helpen u verder. Denk er wel aan dat de fiets(en) van vóór 1970 dienen te dateren.

 

Like ons op Facebook!

Nederland is wereldwijd bekend als land van de fietsen. Nergens rijden er zoveel per inwoner rond dan hier in ons eigen land. Ook wel te verklaren: Nederland (vlak land) kent veel minder bergen en heuvels dan elders in Europa. Dat rijdt wat gemakkelijker. Veel Nederlanders hebben 2 of meer fietsen. We hebben fietsmerken welke al meer dan 120 jaar bestaan en.......we hebben een grote en tevens groeiende groep liefhebbers van klassieke, antieke en bijzondere fietsen. Op de Fietsen Verzamel Beurs zien we ieder jaar ook Belgische en Duitse deelnemers. In zowel België als Duitsland is net als in Nederland een steeds groeiende groep liefhebbers van de oude fietsen. Zoals wij de vereniging www.oudefiets.nl hebben, heeft België www.antiekevelokes.be. Bezoek de sites eens! Voor rijwielen met hulpmotor is er De Rijwiel Hulpmotoren Club Nederland www.rhc.nu.

 

Heeft u fietsen van vóór 1970 en wilt u deelnemen, boek dan nu een plaats op de volgende beurs van 19 april 2020.

Locatie en openingstijden

Manege de Schutskooi, Laar 6, 5258TJ Berlicum (Noord-Brabant). Open vanaf 09.00 uur tot 15.00 uur.

Toegang € 5,- per persoon. Kinderen tot 12 jaar gratis toegang.

PARKEREN OP EIGEN TERREIN!

Routekaart Route naar de beurs.

decals maken

De beurs van 13 oktober 2013

Gazelle Transport

De beurs van 14 april 2013. Voor een indruk klik op de foto hieronder.

Gazelle Transport

De beurs van 1e en 2e editie.

Gazelle TransportGazelle Transport

Ook adverteren op deze website? Bel ons op 06-12228671 of mail naar info@fietsenverzamelbeurs.nl.

www.bikestoremember.nl voor vele oude en antieke fietsen en onderdelen.

Klik hier:

Reclameruimte

Bedrijfs info | Contact | ©2003 Bikes To Remember